Palvelumme

MITÄ ME TEEMME?

Strateginen talouskumppani

Sinun täytyy keskittyä tärkeimpään – me autamme tässä! Haemme ainoastaan asiakkuuksia, jotka ovat pitkäaikaisia, jotta voimme maksimoida palvelumme hyödyt yrittäjälle. 

Luottamus, kommunikointi ja yhteisymmärrys ovat asioita jotka eivät rakennu yhdessä yössä mutta ovat avain asemassa sujuvan yhteistyön perustaksi. 

Asiakkaaksemme tulee päivittäin yrittäjiä jotka ovat etsineet edullisen kirjanpitäjän tai taloushallinnon ratkaisun. Ongelmana on se että homma toimii ensimmäiset 3 kk jonka jälkeen ongelmat ilmaantuvat. On unohdettu miettiä verosuunnittelua ja muita potentiaalisia ratkaisuja jotka ovat täysin asiakaskohtaisia. 

Me olemme täällä jotta voit jättää miettimisen meille talouden suunnittelusta. 

Joustava palvelu.

Yrittäjän arki harvoin katsoo ongelmilleen kellonaikaa tai viikonpäivää. Ymmärrämme tämän. Olemme joustava asiakkaidemme kanssa heidän toiveistaan ja koitamme löytää aina asiakaslähtöisen ratkaisun. 

22 vuotta kokemusta

Perustajamme on ollut alalla yli 22 vuotta ja tehnyt pitkän uran taloushallinnon parissa. Panostamme asiakkuuksissamme syventämään yrittäjän osaamista ja ymmärrystä juuri tämän pitkän kokemuksen tuloksena. 

Palvelua viidellä eri kielellä

Palvelemme viidellä eri kielellä. Pääsääntöisesti olemme erikoistuneet toimimaan VIRON + VENÄJÄN + SUOMEN kielellä, mutta omaamme myös englannin ja arabian. 

Ota meihin yhteyttä

Sijainti

Tekniikantie 14
02150 Espoo

P: +358 40 709 2370

PYYDÄ KONSULTOINTIA

Tarjoamme ainoastaan parasta palvelua viidellä kielellä voidaksemme parantaa sinun yrityksesi tulosta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Olemme somessa

Löydä meidät sosiaalisesta mediasta saadaksesi viimeisimmät päivitykset ja uutiset.